0

Twilight ( Alacakaranlık ) - Online İzle ( Tr.Altyazılı )

Posted by YükLeyici on 06:48 in

Filmin Konusu :

Isabella Swan Washington'ın, hiç yağmurun dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. fakat, gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecenlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini, tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulurlar.

0

The Gravedancers-(Kabir) - Online İzle ( Tr. Altyazılı )

Posted by YükLeyici on 06:46 in

Filmin Konusu :

Kira,sid,davin ve harris okuldan tanışan 4 iyi arkadaştır. davin in ölümü ile tekrar bir araya gelirler. cenaze törenine katılamayan sid arkadaşlarını ikna eder ve gece davin in mezarlığına giderek ona son görevlerini yapmak isterler. davin'in mezarı başında içkilerini yudumlarken kira ve harris biraz uzaklaşırlar. sid mezarda içkisini içmeye devam ederken mezar taşında bir kart gözüne ilişir. kartı alır ve okumaya başlar daha sonra diğer arkadaşları ile birlikte kartı okurken dans ederler bu dans onlara pahalıya malolacaktır. o geceden sonra artık hayatları eskisi gibi olmayacaktır. garip sesler garip olaylar ve sebebi bilinmeyen yangınlar. neler olduğunu henüz anlamadan kira sebebi bilinmez bir şekilde dövülmüş ve yaralanmış olarak evinde bulunur. hastaneye yatırılan kira'nın olaylar hala peşini bırakmamaktadır. sid internette gizem avcılarının adresini bulur ve gizemli olayı olanlara büyük ödül verildiğini öğrenir. ve bu siteye başvurur. sid'in başvurusuna cevap veren frances ve vincent sid'in evine gelerek doğa üstü olayları kayda almaya başlar. daha sonra sid bütün arkadaşlarını bu eve toplar. lanet'in nasıl bozulacağını frances ve vincent bilmektedir. ama bu laneti kaldırmak bekledikleri kadar kolay olmayacaktır

0

Şeytanın Tahtı - Online İzle

Posted by YükLeyici on 06:45 in

Filmin Konusu :

Garip heyecanlar arayan Nick West (Andrew Howard- Revolver), biraz uyuşturucu almak ve iyi vakit geçirmek için kız arkadaşını terk edilmiş bir akıl hastanesine götürür. Fakat kız arkadaşı, orada bulunan bir sandalyeye oturunca vücudunda garip değişiklikler olmaya başlar ve görünmeyen şeytani bir varlığa dönüşür. Nick, bu korkunç hikayeyi polise anlattığında cinayeti onun işlediği sanılır ve bir numaralı şüpheli konumuna düşer.

0

Hikaye, The Telling Filmini İzle | Full Online İzle

Posted by YükLeyici on 06:42 in

Yapım: 2009 ~ ABD.
Tür: Korku.
Yönetmen:Casey Ward, Nicholas Carpenter.
Senaryo:Joe Lessard Yapımcı:Sherri Strain, Chuck Williams.
Görüntü Yönetmeni:Sean Michael Beyer Müzik:Kevin McDaniels.

0

Steel Trap, Ölüm Tuzağı Filmi İzle | Online Full İzle

Posted by YükLeyici on 06:34 in

Konusu: Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölüm oyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısında beş konuk çekici bir mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katına herkesi davet eder. Bir cani, psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamış ve istediği şekilde oynuyordu...

Tür: Korku / Gerilim
Yönetmen:Luis Cámara
Senaryo:Gabrielle Galanter, Luis Cámara
Müzik:Florian Moser
Görüntü Yönetmeni:Patrick Popow
Yapımcı:Dirk K. Van Den Berg, Daniel Baur
Gösterim Tarihi:27 Mayıs 2007
Yapım:2007 / Almanya
Süre:93 Dk ..
Oyuncular: Joanna Bobin, Pascal Langdale, Annabelle Wallis, Georgia Mackenzie, Mark Wilson, Adam Rayner

0

Pek Yakında Geliyor, Coming Soon Filmini İzle | Online Full Film İzle

Posted by YükLeyici on 06:31 in

TÜr : Korku / Gerilim
IMDB Rating: 6.4/10 (165 votes)
Yönetmen: Sopon Sukdapisit

Konu: Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir? Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı? Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi? Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi? Peki ya bir gün yalnızbaşınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizikovalamasına ne dersiniz?Yönetmen Sopon Sukdapisit anlatıyor:
“Çocukların hayal gücü geniştir” lafına sonuna kadar inanıyorum. Ben de o gördüğü, duyduğu herşeyi alıp, onlarla ilgili hayal dünyası yaratan çocuklardanbiriyim; özellikle de korku filmleri seyrederken. Yetişkin birisi filmizlediğinde, film bittiği anda bir rahatlama gelir. Ama çocuklar için (benim için de) asıl korku dolu anlar o sırada başlar çünkü hayal gücü açığa çıkar. Yetişkinler bunun saçma olduğunu ve görüklerinin “sadece bir film” olduğunu söyleyeceklerdir. Bense içimden “ya değilse” diye düşünürüm. “Coming Soon” filmi de benim bu çocukluk hayallerimden çıktı. Bunlar ya hayal değilse? Ya size de olursa?

0

The Portal (2009) film, izle direk izle indirmeden film seyret dvd izle dizi izle | Online Full Film İzle

Posted by YükLeyici on 06:12 in

he Portal (2009) Alt Nette İlk!!!

Yapım : 2009, ABD
Tür : Korku | Gerilim | +18
Yönetmen : Serge Rodnunsky
Senaryo : Serge Rodnunsky


Oyuncular :
MichaelMadsen,Michael Muhney, Jenna Zablocki, Stacy Keach, NicholasBrendon,Mary-Margaret

Humes, Roddy Piper, Sandy Hackett, MichaelDesante, LauraSorenson, Rachel Wittman, Danny Roque,

Paul Hodge, ShaunKurtz, DustinCyril Robles, Wade Speckels, Christopher Gehrman, JoshKelly,

ArielTeal Toombs, Darren Schnase, Allen Earls, Ashly Rae,Matthias Bernd,Dave Glenn, Evan Martinez,

Ed Blinn, Paul Petersen,Marin Grote,Rebecca Zamolo


Investigators pursuing a bizarrehemorrhagicillness are lead to a strange black painting that

theydiscover is aportal to another dimension.

Copyright © 2009 Yep Yeni FiLmLer All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.