0

Prestij - The Prestige İzle

Posted by YükLeyici on 06:50 in
Diğer Kısımları 1 2 3 4 5
Prestij - The Prestige İzle
13 Temmuz 2009 Yazan admin
İzlenme Sayısı: 76
Yorum yapın
The Prestige (Prestij) – Puan (8.3)
Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 22 Aralık 2006
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Christopher Nolan , Jonathan Nolan , Christopher Priest
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : David Julyan
Yapım : 2006, ABD / İngiltere , 128 dk.

Oyuncular
Christian Bale (Alfred Borden) , Hugh Jackman (Rupert Angier) , Michael Caine (Cutter) , Scarlett Johansson (Olivia) , David Bowie (Nikola Tesla) , Andy Serkis (Mr. Alley) , Chris Cleveland (Will) , Piper Perabo (Julia Angier)

Filmin Konusu
Rupert Angier ve Alfred Borden, genç yaşlarda karşılaştıkları ilk andan itibaren dostça bir rekabetin içinde yer alan iki sihirbazdır. Zaman içinde gelişen yetenekleri ile birlikte aralarındaki rekabet de büyür. Biri alışılmadık ve ilginç olan bir gösteri yaptıktan sonra diğerinin bu ilizyondaki sırları keşfetmek için giriştiği çaba şeklinde yıllarca devam eden bu rekabet, bir noktadan sonra hiç beklenmedik yerlere varacak ve çevrelerindeki herkes dahil kendilerini de büyük bir tehlikenin içine atacaktır. Genç yaşına rağmen Akıl Defteri ve Insomnia gibi etkileyici filmler ile beğeni toplayan yönetmen Christopher Nolan, Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson ve Michael Caine gibi ağır toplardan oluşan bir kadro ile sihir dünyasına el atıyor

0

Race to Witch Mountain - Sihirli Dağ [2009] İzle

Posted by YükLeyici on 06:48 in

0

Harry Potter Ve Ateş Kadehi Türkçe İzle

Posted by YükLeyici on 06:42 in
HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ

Harry Potter serisinin dördüncü filmi “Harry Potter ve Ateş Kadehi“nde,
Harry uluslararası düzeyde çok prestijli bir yarışma olan ’Üçbüyücü Turnuvası’nda Hogwarts’ı temsil etmek üzere seçilir. Bu heyecan verici uluslararası yarışma, Harry’yi Avrupa’daki iki rakip büyücülük okulunun deneyimli öğrencileriyle karşı karşıya getirecektir. Bu esnada, Harry’nin ezeli düşmanı kötü kalpli Lord Voldemort’un destekçileri, Quidditch Dünya Kupası’nda karanlık işaretlerini gökyüzüne ateşle işleyerek, hem Voldemort’un gücüne kavuştuğunun haberini verir, hem de büyücülük âleminde bir korku dalgası yayarlar. Ama Harry için, bu korkunç haber tedirginlik yaratan tek şey değildir: Hâlâ Hogwarts Danslı Noel Balosu için bir eş bulamamıştır.
Tür: Fantastik, Gizem, Macera
Yapım yılı: 2005

Harry Potter’ın Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’ndaki dördüncü yılını konu alan Ateş Kadehi, bir yandan da en korkutucu serüvenine, kanlı canlı bir Lord Voldemort ile ilk yüzleşmesine tanıklık ediyor.

Okuldaki dördüncü yıllında Harry sadece Quidditch Dünya Kupası finalini, yerinde, izlemekle kalmayacak, bu kez iki rakip büyücülük okulunun en iyileriyle birlikte yıl boyu sürecek, ölümcül bir turnuvaya da katılacak.

Aynı kitap serisinde olduğu gibi, eskilerine eklenecek bir dolu yeni ve “cazibeli” karakteri barındıran filmin, İngiliz Mike Newell yönetimindeki yepyeni bir ekibin elinden çıktığını da ekleyelim.


Copyright © 2009 Yep Yeni FiLmLer All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.