0

Cigliklar: Buyuk Av Filmi İzle

Posted by YükLeyici on 08:13 in

Filmin Konusu: Seksen beş yıl önce Sirius 6B’de berinyum elementi keşfedildi. Dünya’daki enerji kıtlığına çare olacağı düşünüldüğünden bu endüstri hızla gelişti. Ama zamanla madencilik şirketi ile onlar için çalışan bilim insanları arasında düşmanlık baş gösterdi ve vahşi bir iç savaş yaşandı. Nihayet bilim insanları çığlıkçıları geliştirerek üstünlüğü ele geçirdiler. Çığlıkçılar, duyargalarını etkisiz kılan TAB bileklikleri taşıyanlar dışında tüm insanları bulup öldüren makinelerdi. Ama zamanla sayıları öyle arttı ki Sirius 6B’de insan nüfusu tamamen ortadan kalktı. Bunun üzerine tüm çığlıkçıların atıl kaldığına inanılıyor. Sirius 6B’de hayatta kaldığı bilinen tek kişi Albay Joseph Hendrickson’du. Dünya’nın atmosferine yeniden giriş yaparken gemisini havaya uçurarak intihar etti. Bu, 13 yıl önceydi. O zamandan beri Sirius 6B ile Dünya arasında hiç iletişim kurulmadı. Ama sonra, bundan 2 ay önce, gezegenden bir imdat sinyali alındı. Sağ kalmayı başaran insanlar varsa onları bulup kurtarmak üzere Sirus 6B gezegenine bir gemi gönderilir. Gemi ekibinin Sirus 6B gezegenine inmesiyle büyük bir macera yaşanır ..

0

Beyzanin Kadinlari Filmini İzle

Posted by YükLeyici on 08:11 in

Heyecan, aksiyon, merak, gerilim ve şiddet 2005 Aralık ayında vizyona girmesi planlanan Türk sinemasının ilk polisiye-psikolojik gerilim filmi Beyzanın Kadınlarının çekimleri İstanbulda başladı. Senaryo yazımından çekim planlarına kadar tüm aşamalarında uzman danışmanlardan destek alınan filmin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar üstleniyor.
Filmin kadrosunda önemli isimler hemen dikkat çekiyor. Türkiyenin en sevilen aktörleri arasında yer alan Tamer Karadağlı ve Levent Üzümcüye Demet Evgar eşlik ediyor.

Konusuyla, oyuncularıyla, çekim teknikleriyle Türk sinemasında birçok ilke imza atacak filmin konusu şöyle: Hayatında her şeyin yolunda gittiğini düşünen, psikiyatr kocası Doruka aşkla bağlı Beyza Türkerin hayatı, yaşamaya başladığı tuhaf bilinç kayıplarıyla altüst olur. Bu arada İstanbulun çeşitli semtlerinde bulunan kesilmiş bacaklar yüzünden şehri seri katil korkusu sararken, cinayetleri araştıran komiser Okan yeni iş ortağı Doruk Türker ile tanışır. Eğitimini Amerikada almış olan Doruk Türker bu davada seri cinayet uzmanı olarak görev almıştır. Komiser Okan ve Doruk seri katili ararken, Beyza da hatırlayamadığı kayıp zamanlarının peşine düşer. Polis katilin peşindeyken Beyza da kendi gerçeğiyle yüzleşir: Öldürülen kurbanlarla arasında kendisinin bile çözemediği bir ilişki bulunmaktadır.

Beyzanın Kadınları, bir yandan giderek derinleşen bir seri katil bulmacası, diğer yandan kişilik bölünmesi yaşayan bir kadının kendisi ve geçmişiyle yüzleşmesi üzerine kurulu. Beyza ve Okan ayrı ayrı iz sürerken, hikayenin derininde en büyük günahlardan biriyle, bir insanlık suçuyla karşı karşıya gelecekler.

Hermes Film, Altıoklar Film Prodüksiyon ve Key Productionsın ortak yapımı olan Beyzanın Kadınları seyirciyi zekice kurgulanmış bir bulmacayı çözmeye çağırıyor.

0

Rambo İlk Kan 2 First Blood ful izle

Posted by YükLeyici on 08:08 in

Rambo : İlk Kan 2 - First Blood II (1985)
Açıklama: Vietnam gazisi, eski Yeşil Bereli John Rambo'nun mahkumiyeti ona teklif edilen çok tehlikeli bir görevi kabul ederse son bulacaktır. Albay Trautman, eski talebesini, on yıllardır Vietnam'da esir tutulan kayıp Amerikan askerlerini kurtarmakla görevlendirir. Genç ve güzel bir Vietnamlı savaşçının eşlik ettiği Rambo ormandaki keşif görevi sırasında saldırıya uğrar ve komutanları tarafından terk edilir. Şimdi artık hem düşmanla hem de ABD ordusundaki hainlerle yüzleşmek zorundadır. Hayatta kalma savaşı yeniden başlar... İlk Kan'ın başarısının yanına yaklaşamayan bu devam filmi, belki de tam bu yüzden, içerdiği bol aksiyon ve abartılı dövüş sekansları sayesinde giderek kült mertebesine erişmeyi başarmış ve daha da fazla testesteron içerirken inandırıcılıkta daha da zayıf olan üçüncü bir filme vesile olmuştur.

Copyright © 2009 Yep Yeni FiLmLer All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.